Drugo veče zaječarskog festivala “Art zona za sve” otvorila je Osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj” iz Salaša, predstavom “Medvedova žendiba” sa kojom su se prvi put predstavili na “Zmajevim dečijim igrama” u Novom Sadu.

Inkluzivnu baletsku predstavu “Pepelaška” izvele su sjajne balerine Studia “Eureka” iz Skoplja. Udruženje “L- DOWN” odigralo je engleski valcer.

Usledio je muzički šou “Ja tako znam” u izvođenju udruženja “Duga” iz Negotina. Nakon nastupa Montesori radionice, lutkarsku predstavu odigrali su učenici iz Osnovne škole “Desanka Maksimović”. U toku programa publiku su osveženjem posluživali konobari Down cafe-a iz Banjaluke.

Danas popodne je na festivalu u Dečijem centru premijera “Istočno od sunca, zapadno od meseca”, nakon toga gosti iz Banjaluke igraće predstavu “Mali princ”, Prizren će se predstaviti komadom “Lepotica i zver”. I popodne će biti prezentacija banjalučkog Down kafea, a od zaječarskih škola predstaviće se OŠ “Hajduk Veljko” Zvezdan i “Ljubica Radosavljević-Nada”.