Doktor Nebojša Marjanović biće prvi čovek opštine Boljevac i naredne četiri godine, odlučio je novi saziv opštinskog parlamenta. Funkciju zamenika će u narednom mandatu obavljati Slađan Đimiš, dok su tajnim glasanjem za članove Opštinskog veća izabrani: Žanko Vidaković (SNS), Tamara Ilić (SNS), Miroslav Trailović(SNS), Vidosava Milojković (PUPS) i Siniša Saraković (Vlaška narodna stranka).

Na konstitutivnoj sednici za predsednicu Skupštine opštine Boljevac izabrana je Jelena Radosavljević Milosavljević sa liste “Šansa za Boljevac”, a za njenog zamenika, Dragan Radosavljević iz SNS.

Novi saziv Skupštine opštine Boljevac čini 25 odbornika, sa pet izbornih lista. Lista SNS “Aleksandar Vučić – za našu decu” ima 13 odbornika, lista “Ivica Dačić SPS –JS – Dragan Marković Palma” je zastupljena sa četiri odbornika, koliko ima i lista “Šansa za Boljevac- SNP”. Sa liste “Zajedno za Boljevac – Dejan Karabašević- Vlaška narodna stranka”, u Skupštinu su ušla dva odbornika, koliko ima i lista “Vlaška stranka Most – Davor Nikolić”.

foto: Cord magazin