Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće u subotu Zaječarski okrug u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ u subotu.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu predsednika, poseta počinje u Boljevcu u 12 sati, a završava se velikim mitingom u Zaječaru u 17 sati.

Kako je protokolom predviđeno, predsednik će tačno u podne, obići fabriku FPM Agromehanika u Boljevcu, dok je za 12 sati i 55 minuta, predviđen obilazak novoizgrađenog hotela Ramonda na Rtnju.

Iz Boljevca, predsednik Vučić putuje za Sokobanju.

Vučić će u 13 sati i 40 minuta, ispred hotela Zdravljak, razgovarati sa građanima Sokobanje, dok će u 14 sati, kako je predviđeno protokolom, predsednik obići zasade jabuka Tera Optima u Žučkovcu, i sastati se sa lokalnim poljoprivrednicima.

U okviru posete Zaječarskom okrugu, predsednik će obići opštinu Knjaževac.

Za 15 sati i 10 minuta, predviđena je poseta fabrike obuće Falc East u Knjaževcu, dok će u 15, 55 predsednik obići vinariju Jović.

Sledi dolazak u Zaječar.

Građanima Zaječara i Zaječarskog okruga, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, obratiće se u 17.00 sati. Obraćanje je predviđeno sa raskrsnice na uglu Hajduk Veljkove i ulice Generala Gambete, kod gradske uprave.

Podsetimo, u okviru kampanje “Budućnost Srbije” predsednik Vučić boravio je 16.marta u Borskom okrugu.

Tada je obišao opštine Negotin, Kladovo i Bor.