Tehnička škola u Zaječaru pozvala je sve srednjoškolce koji žele da učestvu na takmičenju “Poslovni izazov” da se prijave na e-mail: poslovni_izazov@tsz.edu.rs

Prijava treba da sadrži kratku biografiju i motivaciono pismo.

Takmičenje “poslovni izazov” je jednodnevno takmičenje koje u dinamičnoj atmosferi, pruža učenicima priliku da razviju samopouzdanje, sposobnost kreativnog razmišljanja i timskog rada, kao i da ovladaju komunikacijskim i prezentacijskim veštinama.

Na početku takmičenja, timovi sastavljeni od učenika iz različitih škola osmišljavaju rešenje problema koji im je postavljen i uz pomoć poslovnih volontera kreiraju biznis planove koje na kraju dana prezentuju članovima žirija i publici. Najbolji dobijaju nagrade i plasiraju se na sledeći nivo takmičenja.

pobednici prošlogodišnjeg regionalnog “Poslovnog izazova”

Pobednička ekipa sa prošlogodišnjeg regionalnog “Poslovnog izazova” u Zaječaru, trijumfovala je i nacionalnom u Beogradu, koje je organizovano u organizaciji Dostignuća Mladih u Srbiji/Junior Achievement in Serbia. Tada je Miloš Milanović, maturant Tehničke škole u Zaječaru, bio član pobedničke ekipe koja je imala najbolju ideja o tematskim žurkama sa muzikom iz kultnih srpskih filmova.

Pobednici prošlogodišnjeg nacionalnog “Poslovnog izazova”

Rok za prijavljivanje za ovogodišnji “Poslovni izazov” je 6. novembar u 22 sata.