U teškoj saobraćajnoj nezgodi jutros na autoputu Niš- Beograd u ataru Male Krsne kod Smedereva smrtno su stradali otac i kćerka J.Bojić 59 i T. Bojić 33 iz Zaječara.

Kako prenose “Novosti”, otac je bio na mestu vozača, a kćerka na suvozačevom sedištu. Na zadnjem sedištu “škode” zaječarskih registarskioh oznaka nalazila se i devojčica stara godinu dana G.R. 2018. koja je, srećom, nepovređena.

Prema prvim saznanjima, beba je ispala iz kola u dečijem autosedištu, a prema svedočenju očevidaca, prisebnom reakcijom ljudi koji su naišli, odmah je sklonjena sa autoputa. Devojčica nema teže povrede, a nakon neophodnih pregleda, smederevski lekari Opšte bolnice “Sveti Luka” uputili su dete na Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj u Beogradu.

U automobilu su bile još dve osobe.

T. Tošić devojčica stara 15 godina zadobila je prelom ruke, ali nije u životnoj opasnosti, i upućena je za Beograd. Žena Lj. Bojić 61 zadobila je otvoreni prelom ruke, povredu glave i nakon što je zbrinuta, upućena je na dalju hospitalizaciju na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu,

izjavio je za “Novosti” direktor OB “Sveti Luka” dr Nenad Đorđević.

Do nesreće je došlo kada je “škoda” prednjim desnim delom udarila u zadnji deo kamiona preduzeća “Autoputevi Srbije” koji je stajao u zaustavnoj traci autputa.
Usled udarca i velike brzine, automobil se zarotirao i udario u bankinu koja deli dve trake autoputa.

preuzeto: novosti.rs, foto: screenshot novosti on youtube