Akademija plivanja Timok od 27. juna na gradskom bazenu

Zaječarski klub Akademije plivanja „Timok“ je konačno dočekao leto i otvaranje gradskog bazena na Кraljevici, pa će svi zainteresovani polaznici moći već od ponedeljka 27. juna da postanu članovi Akademije plivanja „Timok“.

„Stepenova obuka za neplivače, škola plivanja i usavršavanje tehnika takmičarskog plivanja predviđeni su u terminu od 19 do 20 sati, dok će termin od 20 do 21 sat biti rezervisan za rekreativno i korektivno plivanje“, istakao je predsednik i glavni trener Marko Panić za „Glas sporta“.

Početak sezone plivanja na gradskom bazenu u Zaječaru izmamio je osmehe većine stanovnika, a spas od tropske vrućine mnogi su potražili na Кraljevici, gde već od 20. juna radi bazen JКP „Timok održavanje“.

„Iskreno se nadam da ćemo kao i prošlog leta imati veliki broj polaznika i da će Akademija plivanja „Timok“ u najskorije vreme dobiti i svoju takmičarsku ekipu, koja će nastupati na turnirima širom Srbije i regiona“, poručio je na kraju razgovora za „Glas sporta“ Panić, po struci profesor fizičkog vaspitanja i dugogodišnji trener u Plivačkom klubu „Niš“.

preuzeto: Glas sporta