Notice: Undefined index: avada-menu in /www/webvol10/hv/ckpibacrs5575nt/zajecarskahronika.rs/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/feature/JQueryBody.php on line 249

Notice: Undefined index: avada-header in /www/webvol10/hv/ckpibacrs5575nt/zajecarskahronika.rs/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/feature/JQueryBody.php on line 249

Akcija besplatne rekreacije za žene Sportskog saveza Srbije, “Budi zdrava – vežbaj sa nama”, nastaviće se i ove godine u Zaječaru. I dok su prve sezone treninge vodile Tamara Nikolić i Ljiljana Subić, od predstojećeg vikenda sa zainteresovanim damama radiće Nataša Srećković i Dragana Кuzmanović.

Кompletan projekat Sportskog saveza Srbije realizuje se u gradu na Timoku preko Sportskog saveza grada Zaječara, a Nataša i Dragana su poput svojih prethodnica uspešno prošle obuku u okviru akcije “srpske kuće sporta” i dobile status licenciranih fitnes trenera.

Treninzi će u narednom periodu biti realizovani tokom vikenda u Fitnes centru “Body fit plus” u Hajduk Veljkovoj ulici u Zaječaru. Termini su subota 11. septembar od 17:30 i dan kasnije od 10:30 sati. Rekreacija je potpuno besplatna, a sve zainteresovane dame mogu doći u predviđenim terminima i započeti sa treninzima.

preuzeto: Glas sporta