Besplatna rekreacija u okviru programa „Aktivan život – online“

Nastavlja se besplatna rekreacija za one koji žive u Zaječaru i imaju više od 16 godina, u okviru programa „Aktivan život – online“.

Instruktorka Ana Ignjatović ističe kako je doslednost u vežbanju osnovna da bi se osetili benefiti i dodaje da ne postoji pravo vreme za započinjanje sa treningom, ni što se godina vežbača tiče, ni što se tiče godišnjeg doba, samo je važno prilagoditi se trenutnim uslovima.

„Program „Aktivan život – online“ je osmišljen kao skup treninga koji se u realnom vremenu održavaju onlajn tri puta nedeljno, a treninzi ostaju usnimljeni, te ih svako može ponoviti ili uraditi ukoliko je bio sprečen. Možete raditi sa bilo koje tačke u svetu, potreban vam je jedino internet i uređaj putem koga pratite vežbanje, te nema izgovora da ne vežbamo ni kada smo na letovanju“, navodi Ana.

Uslov da se prisustvuje besplatnim treninzima jeste da vežbači imaju prebivalište u gradu Zaječaru i da su učlanjeni u SU „Ana fitnes“.

Ono što treba da uradite, ako već niste član, jeste da pošaljete mejl na ignjatovicana39@gmail.com i popunite formular koji dobijete.

Za aktivne i zdrave Zaječarce „Aktivan život – online“ realizuje SU „Ana fitnes“, a Grad Zaječar je u značajnoj meri podržao realizaciju ovog Programa.