Besplatni treninzi aerobika i pilatesa „Aktivan život – online“

Udruženja „Ana fitnes“ iz Zaječara, početkom marta, počinje realizaciju programa „Aktivan život – online“ sa ciljem povećanja svesti o važnosti fizičke aktivnosti po naše zdravlje i povećanja broja naših sugrađana koji vežbaju.

Ana Ignjatović, predsednik Udruženja, koja će sprovoditi aktivnosti kaže da je grad Zaječar prepoznao značajnost ovog programa, te je u značajnoj meri podržao realizaciju „Aktivnog života – online“.

„Zahvaljujući tome, sve Zaječarke iznad 16 godina i Zaječarci će moći besplatno da pristupe ovom programu koji se sastoji iz treninga aerobika i pilatesa koji se održavaju putem zatvorene fejsbuk grupe“, ističe Ana.

Ukoliko želite da počnete sa vežbanjem, neophodno je da pošaljete mejl na ignjatovicana39@gmail.com, gde ćete dobiti povratna pitanja i uslove pristupa grupi i nakon odgovora na njih, postajete deo fitnes porodice.

„Prednosti onlilne vežbanja na koje smo prešli prvenstveno zbog ulaska korone u naše živote, jeste i bolja organizacija vremena uz održavanje kontinuiteta vežbanja. Svi koji žele da se aktiviraju su dobro došli, a nadam se da će i nakon završetka programa većina naših sugrađana koja ga je pohađala, ostati fizički aktivna“ za kraj ističe Ana Ignjatović.

Kako izgleda delić vežbi sa treninga, možete pogledati i priključiti se Aninom instagram profilu @vezbam.online

preuzeto: Radio Magnum, foto: fb