Bor: Autobus vukao ženu, preminula u bolnici

Vinka M. (70) iz Bora preminula je u bolnici nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila juče u Boru oko 14 sati, kada su joj vrata od autobusa zakačila mantil. Tako zakačenu za vrata, autobus je vukao nekoliko metara.

“Vozač je verovatno nije video, a pretpostvalja se da su vrata uhvatila zadnji deo mantila i zatvorila se. Ona je ubrzo izgubila ravnotežu i pala, autobus je tako nesrećnu ženu vukao nekoliko metara. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, konstatovane su lakše telesne povrede, ali nažalost žena je nakon nekoliko sati preminula u bolnici”, prenosi “Blic” izjavu jednog Boranina.

Suprug nastradale žene kaže da je Vinka juče bila po rezultate kod lekara i da se zapravo vraćala kući.

Ne znam tačno šta se desilo. Čuo sam da je izlazila iz autobusa i da su joj vrata zakačila mantil. Imala je na se dugačak kožni mantil. Vozač je nije video i krenuo je sa stanice. Trebalo je do 15 sati da se vrati ali kako je nije bilo do 17 sati zvao sam trijažno odeljenje u bolnici oni su mi rekli da ne mogu ništa da mi kažu i da moram da odem u bolnicu, sa njenom zdravstvenom knjižicom. Kada sam otišao tamo rekli su mi da je imala prelom rebara da joj je bubreg uništen, ko zna šta je sve bilo videćemo na obdukciji. Usled povreda preminula jeubrzo u bolnici. Nisu mogli da je spasu,

priča Nebojša M. za “Blic”.

Vozač autobusa je priveden i određen mu je pritvor do 48 sati.

preuzeto: Blic.rs