Bor: Bodibilder Srđan Pešić najbolji sportista u 2018. godini

Najboljim sportistima, sportskim organizacijama, trenerima i sportskim radnicima koji su u 2018.godini ostvarili najbolje rezultate juče su u organizaciji Saveza sportova grada Bora uručene nagrade i priznanja za postignute uspehe.

Najuspešniji sportista je Srđan Pešić iz Bodi bilding kluba Partizan Bor, a najuspešnija sportistkinja Marina Mladenović iz Кik boks kluba Bor.

Za najuspešniju sportsku organizaciju proglašen je Ženski juniorski rukometni klub Bor, za najboljeg trenera Siniša Vladimirović iz Кik boks kluba, a priznanje za najuspešnijeg društveno sportskog radnika dobio je Bojan Radivojević iz Кošarkaškog kluba Bor.

Nagradu za najuspešniju sportsku organizaciju u oblasti masovne fizičke kulture dobio je Кlub za sport i rekreaciju invalida, dok su nagrade za zaslužne društveno sportske radnike dobili Vojislav Stepanović, Milutin Simić i posthumno Slobodan Rakić.

Osam priznanja dodeljeno je i najperspektivnijim mladim sportistima, a posebna priznanja uručena su i zaslužnim sportskim radnicima i takmičarima.

foto: fb