Čarobnica Lili spasava Novu godinu – održana premijera dečje predstave

U zaječarskom pozorištu izvedena je premijera dečje predstave “Novogodišnji slučaj čarobnice Lili”, u režiji glumice Nataše Petrović. 

Čarobnica Lili ima supermoći i uspeva da izbavi Novu godinu od Stare godine i prokrči put njoj i Deda Mrazu da stignu do nestrpljivih mališana. Pouka ove zabavne i maštovite predstave da dobro pobeđuje zlo, uticaće pozitivno na prve životne stavove najmlađih.

Reditelj predstave Nataša Petrović adaptirala je tekst Momčila Miloševića i priredila novogodišnju bajku koja je naišla na izuzetan prijem kod mališana.

Pored glumaca zaječarskog pozorišta: Irene Stanković, Sanje Nedeljković i Gabrijela Bećarevića, u predstavi igraju i deca iz iz dramske radionice: Аleksandar Radulović, Minja Jovanović, Danica Vasiljević, Marija Dimitrijević, Ksenija Bubanja, Marta Branković i Una Tomić.

Novogodišnjoj čaroliji u zaječarskom pozorištu doprineo je glumac Vladimir Milošević koji je pomogao rediteljki i odabrao i muziku, a ulepšali su je i scenografija Mirka Stokića, efekti majstora svetla Dragana Markovića i kostimi Gorice Ilić. 

foto: zaječarsko pozorište