Dan Sektora za vanredne situacije – pokazna vežba u Zaječaru

Odeljenja za vanredne situacije u Zaječaru i Boru obeležiće Dan Sektora za vanredne situacije i slavu svih vatrogasaca-spasilaca taktičko-tehničkim zborom.

Odeljenje za vanredne situacije u Zaječaru obeležiće Dan Sektora za vanredne situacije i slavu svih vatrogasaca-spasilaca taktičko-tehničkim zborom koji će biti organizovan na Trgu oslobođenja u Zaječaru, u petak, 17. septembra, od 11 sati i 30 minuta.

Vatrogasci-spasioci će izvesti pokaznu vežbu, a na zboru će biti izložen deo vozila i opreme kako bi građani, a posebno najmlađi, mogli da ih vide.

Zbog ovog događaja, sutra se privremeno obustavlja saobraćaj, od 11,30 do 13 sati, u ul. Nikole Pašića (od ul. Svetozara Markovića do ul. Pana Đukića ), radi izvođenja vežbe spasavanja, zbrinjavanja i evakuacije povređenih iz automobila, kao i gašenja požara.

Program će u Boru od 10 časova biti organizovan na platou ispred Doma kulture. Vatrogasci-spasioci će izvesti pokaznu vežbu, pri čemu će na zboru biti izložen deo vozila i opreme kako bi građani, a posebno najmlađi mogli sve da razgledaju.