Deda Mraz obradovao učesnike Novogodišnjeg turnira u tenisu

Teniski klub “AS Timok” organizovao je u nedelju tradicionalni Novogodišnji festival tenisa. Učesnici turnira, koji je održan u sali Osnovne škole “Ljubica Radosavljević Nada”, bili su članovi škole tenisa “AS Timoka”, kao i gosti iz Teniskog kluba “Bdin” iz Vidina.

Turnir je odigran po pravilima mini tenisa, tenis 10s programa, crveni nivo, na poene do 5. Za sve učesnike obezbeđene su bile i nagrade, diplome, medalje, kao i nagrade iznenađenja koje je pripremila Turistička organizacija grada Zaječara. Prijatelj kluba, poznati teniski brend “Babolat”, obezbedio je vrednosne vaučere, za nabavku teniske opreme.

Male tenisere pozdravila je i direktorka Turističke organizacije grada Zaječara Dragana Gogić Rajković, koja im je poželela uspeh u daljoj karijeri i mnogo pehara i medalja u budućnosti.

Specijalni gost Novogodišnjeg festivala tenisa bio je po dobrom starom običaju Deda Mraz, koji je oduševljenoj deci podelio paketiće, a prvi čovek zaječarskog “AS Timoka” Dario Petković zahvalnice svim prijateljima kluba koji su i ove godine dali veliki doprinos razvoju i uspesima malih tenisera iz Zaječara.

preuzeto: Glas sporta