Filmski ponedeljak: “Dečak Delfin” i “Komedija na tri sprata”

U Centru za kulturu u Kotlujevcu, u ponedeljak, 14. novembra biće prikazani filmovi „Dečak delfin“ i „Komedija na tri sprata“.

Kako je predviđeno, najpre će, u 16.00 sati, biti prikazan film „Dečak delfin“, dok će film „Komedija na tri sprata“ biti prikazan od 18.00 i 20.00 sati.

Cena ulaznice je 350 dinara.

DEČAK DELFIN

O filmu: Nakon pada aviona u more, delfin Danilo spasava malog dečaka iz pobesnelih talasa. Od tada, prijatelji, skoro braća, bezbrižno odrastaju zajedno u čarobnim morskim dubinama. Sve dok jednog dana mir njihovog radosnog malog sveta ne uništi zla hobotnica. On proteruje dečaka na kopno, gde će morati da nauči da živi među ljudima i shvati tajnu svog porekla. Novi prijatelj, dobrodušni kapetan i delfin Danilo pomoći će dečaku da se nosi sa svim nedaćama – bilo na dnu mora ili na misterioznim dalekim ostrvima. Na tom putu, očekuju vas fantastične avanture.

KOMEDIJA NA TRI SPRATA

O filmu: Film „Komedija na tri sprata“ prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled obične stambene zgrade u Beogradu. Galerija likova – otudjenih i samoživih, ali dobroćudnih duša je suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada. Zahvaljujući lošim cevima i misterioznim podzemnim vodama Beograda situacija kulminira i sve ih zatekne nespremne.

foto: promo “Komedija na tri sprata”