Filmski vikend: “Ajvar”, “Frozen 2”, “Džumandži 2”, “Ratovi zvezda…”

Iz Centru za kulturu u Kotlujevcu najavljuju projekciju filmskih hitova ovog vikenda.

Animirani film “Zaleđeno kraljevstvo 2” na repertoaru je u subotu od 16 sati.

Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.  Film je sinhronizovan.

Od 18 sati na repertoaru je domaći film „Ajvar“ , koji je režirala Ana Maria Rossi, sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama.

Vida i Bane su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografja koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životma. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Od 20 sati filmski repertoar upotpuniće 3D film „ Ratovi zvezda – Uspon Skajvokera“. Deveti deo istoimenog filmskog serijala, posle premijere u Holivudu, premijerno je prikazan i u Srbiji 18. decembra, a nakon deset dana stiže i u Zaječar. Ovaj flm je zaključak iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi.

U nedelju od 16 sati biće prikazan sinhronizovani film za decu „Patrolne šape“, a od18 sati 3D film „Džumandži 2 – SLEDEĆI NIVO “.

Cena ulaznice za sve projekcije je 250 dinara.