Filmski vikend: “Marvel – Doktor Strejndž u multiverzumu ludila” i “Sonikov film 2”

Neka od najnovijih filmskih ostvarenja stižu ovog vikenda u  Zaječar.

U Domu kulture u Kotlujevcu, u subotu  od 20 sati, biće prikazan film “Marvel – Doktor Strejndž u multiverzumu ludila”, dok će narednog dana film biti prikazan u 20 sati i 30 minuta.

U Marvel studiju „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“, MCU otključava Multiverzum i pomera svoje granice dalje nego ikada ranije. Putovanje u nepoznato sa doktorom Strejndžom, koji uz pomoćmističnih saveznika, starih i novih, prolazi kroz zapanjujuće i opasno alternativne realnosti Multiverzuma da se suprotstave misterioznom novom protivniku.

Uloge: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdam.

Cena ulaznice je 350 dinara.

Za subotu u 17 sati i 30 minuta najavjena je projekcija sinhronizovanog filma „Sonikov film 2”, dok će drugog dana vikenda film biti prikazan u 15 sati i 30 minuta.

Omiljeni plavi jež na svetu se vraća u avanturi sledećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2. Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke.

Film je zasnovano na SEGA video igrici.

Cena ulaznice je 350 dinara.