Gradsko takmičenje u stonom tenisu

U organizaciji Zaječarskog saveza za školski sport, u Tehničkoj školi je održano takmičenje učenika i učenica osnovnih i srednjih škola u stonom tenisu.

Dominaciju iz prethodnih godina nastavile su Osnovna škola „Đura Jakšić“ i OŠ „Desanka Maksimović“, koje su bile najbolje u muškoj i ženskoj konkurenciji. Čestitke idu i na adresu profesora Dragana Petkovića i Emine Varat Ilić, koji su predvodili svoje ekipe i na ovom takmičenju.

Nađa Trkulja iz OŠ „Đura Jakšić“ bila je sjajna u pojedinačnoj konkurenciji i osvojila prvo mesto. Isti rezultat ostvario je i njen školski drug Vukašin Кorićanac, koji je doneo još jedan plasman na Okružno takmičenje za Osnovnu školu „Đura Jakšić“.

Što se srednjih škola tiče, najviše razloga za zadovoljstvo imali su u redovima Tehničke i Medicinske škole, koje su slavile u muškoj i ženskoj konkurenciji, predvođene profesorima Vukom Petrovićem i Jelenom Milosavljević.

Matija Panić iz Tehničke i Anđela Cvetanović učenica Medicinske škole bili su najbolji u pojedinačnoj konkurenciji i obezbedili učešće na Okružnom takmičenju.

Okružno takmičenje učenika i učenica osnovnih i srednjih škola Zaječarskog upravnog okruga na programu je u ponedeljak 31. oktobra u Zaječaru, a Tehnička škola će pored domaćih učesnika iz Zaječara, ugostiti i pobednike opštinskih takmičenja iz Boljevca, Кnjaževca i Sokobanje.

preuzeto: Glas sporta