Hajduk Veljkova trpeza hit na finalu takmičenja “Izađi mi na teglu”

Veliko finale devete sezone karavana „Izađi mi na teglu“, takmičenja u pripremanju ajvara, održano je u subotu  Beogradu ispred hipermarketa i okupilo je pobednike iz desetak gradova iz Srbije, među kojima su bile i dve zaječarske ekipe – “Carice” i tim Ekonomsko-trgovinske škole, koji se predstavio pod nazivom „Čarolija u tegli sa istoka“.

 

Ekipa ETŠ-a iz Zaječara pripremila je za posetioce „Hajduk Veljkovu“ trpezu. Nagrade su izostale ali ne i simpatije publike.

Najbolji ajvar na ovogodišnjem takmičenju pripremila je ekipa „Mlade nade juga“ iz Vladičinog Hana koja je pored titule kralja ajvara za 2022. godinu osvojila i druge sjajne nagrade: šporet Smederevac, mini elektrik šporet Neoplanta Capriolo bicikl „Široko“.

foto:zrklik

Drugo mesto osvojio je Aktiv žena “Zeleno polje” iz Zrenjanina, a treće mesto pripalo je ekipi „Živim život“ iz Vladičinog Hana. Oni su nagrađeni takođe robnim nagradama, ali i vredonosnim Maxi vaučerom.

Svaki takmičarski štand bio je dekorisan raznim predmetima i gastronomskim specijalitetima. Za najlepše uređen štand nagrađena je zrenjaninska ekipa „LJUTE PAPRIČICE“ – UDRUŽENJE BULEVAR 023.

 

Ovogodišnja sezona karavana realizovana je pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, lokalnih samouprava gradova učesnika, kao i brojnih sponzora.