IN MEMORIAM: Novica Dimitrijević – Šilja

Novica Dimitrijević, nekadašnji sportista i dugogodišnji direktor OŠ “Ljubica Radosavljević Nada” preminuo je iznenada u subotu ujutro, a danas je u holu škole odžan Komemorativni skup.

Od Novice su se oprostile kolege: Veroslav Paunović, direktor; Jelena Vučić, učiteljica; Goran Manojlović, nastavnik; Irena Milić, nastavnica; Dragica Panić, nekadašnja direktorka, a pročitano je i pismo Milice Matić Kostić, nastavnice iz Niša koja je jedno vreme radila u zaječarskoj školi.

Supruga Marica Dimitrijević, koja je vaspitač u ovoj školi, zahvalila je kolegama i prijateljima što su došli da se oproste sa njenim suprugom i prijateljem.

Novica Dimitrijević rođen je 21. juna 1955. godine u Zaječaru gde je završio osnovnu školu i Gimnaziju, a Fakultet za fizičku kulturu u Nišu. Bio je sportista, odbojkaš “Timoka” i “Studenta” iz Niša. Poznat i priznat u svetu sporta. Proglašen je za najboljeg juniorskog trenera stare Jugoslavije. U svom sportskom i profesionalnom životu, ostavio je za sobom uspešne sportiste i dobre ljude.