Konstituisana SO Knjaževac

U Knjaežvcu je danas održana konstitutivna sednica. Nakon što je novi skupštinski saziv položio svečanu zakletvu, izabrano je i skupštinsko rukovodstvo.
Većinom odborničkih glasova za predsednika Skupštine opštine izabran je Marko Stojanović koji je ovu funkciju obavljao i u prethodnom mandatu.
“Pre svega zahvalio bih se svim građanima opštine Knjaževac koji su nam na izborima dali veliko poverenje, a to je blizu 70% odborničkih mandata. To je za nas jedna velika obaveza i veliki teret jer moramo da opravdamo to poverenje. Trudićemo se da u narednom periodu stvorimo uslove da se u Knjaževcu živi bolje, da budu veće zarade, da mnogi stanovnici Srbije požele da dođu u Knjaževac i da možda i ostanu ovde, da bude što manje odliva naših mladih ljudi, a da bude što više priliva ljudi sa strane u našu opštinu. Danas su me izabrali ponovo za predsednika Skupštine opštine Knjaževac i ovim putem se zahvaljujem i svim odbornicima koji su mi pružili podršku. Pred svima nama je velika obaveza da Skupština opština funkcioniše onako kako dolikuje svima nama, da sednice budu konstruktivne, da donosimo odluke u interesu svih građana naše Opštine”, rekao je Marko Stojanović, predsednik SO Knjaževac.
U narednom mandatu dužnost zamenika predsednika Skupštine opštine obavljaće Igor Stevanović koji je bio na istoj funkciji i za koga je glasao najveći broj odbornika na današnjoj sednici.
Za sekretara skupštine postavljena je Ljiljana Milenković koja je tu dužnost vršila i u prethodnom periodu.
izvor i foto: Opština Knjaževac