MeetUp o podcastu za medije

Šta je i kako funkcioniše podcast za medije, kakvi su njegovi potencijali za preduzetnike i freelancere, kako kroz audio i video formu povećati vidljivost…?

Odgovore na ova pitanja pružiće Mina Stefanović, predstavnica Protok podcasta, pobednika IREX- ovog projekta Strengthening Media.

Projekat Održivi mediji koji IREX sprovodi ima za cilj da podrži nove i održive medije i realizuje se kroz radionice, meetupove u ImpactHub-u, koji su rezultirali hakatonom. Hakaton je održan u Beogradu aprila, a Protok je osvojio prvo mesto. Protok podcast je nastao kao deo grupe entuzijasta iz kompanije HTEC Group i bavi se temama kako tehnologija i biznis utiču na naše društvo i na naše svakodnevne živote. Iza sebe već imaju desetinu epizoda na teme blockchain-a, veštačke inteligenicije, proširene realnosti, prekvalifikacije u IT sektor, ali i kako skalirati biznis i koje su novine za PHP programski jezik.

MeetUp organizuje Timočki Omladinski Centar u okviru projekata Think outside the box, koji je podržala Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji.

MeetUp je subotu od 17 sati u Prostoru za POMAK.