Memorijalni turnir u malom fudbalu “Joca Mihailović – К3”

Memorijalni turnir u malom fudbalu “Joca Mihailović – К3” počeo je u ponedeljak u zaječarskom naselju Кljuč III.

Turnir  4 na 4 od 2020. godine ima memorijalni karakter i nosi naziv Memorijal „Joca Mihailović – К3“, po preminulom zaječarskom kulturno-umetničkom pregaocu i dugogodišnjem radniku u kulturi.

Organizatori su Sportski savez grada Zaječara i Peta mesna zajednica Кotlujevac uz podršku grada Zaječara, koji je podržao realizaciju turnira, na kome će se u sledeće dve nedelje nadmetati 52 ekipe sa oko 300 igrača u šest uzrasnih kategorija.

Čast da otvore 4. turnir u Кotlujevcu imali su pioniri, mali fudbaleri rođeni 2009. godine i mlađi.

Na programu drugog dana Memorijala „Joca Mihailović-К3″ je 11 utakmica.

Predviđen je i bogat nagradni fond za osvajače prva tri mesta u svim kategorijama. Za prvo, drugo i treće mesto u mlađim kategorijama obezbeđene su robne nagrade, pehari i diplome, pa će tako prvoplasirane ekipe kući otići sa kompletom trenerki, drugoplasirane će biti nagrađene šortsom i majicom, dok je za trećeplasirane ekipe u sve tri kategorije nagrada majica za svakog člana ekipe.

Za seniore su predviđene vredne novčane nagrade, pa će tako pobednička ekipa poneti ček na 50.000 dinara, drugo mesto donosi 25.000, dok će trećeplasirani tim turnira u malom fudbalu „Memorijal Joca Mihailović – К3“ za nagradu dobiti 15.000 dinara.