Nove klupe i stolovi ispred planinarske kućice na Kraljevici

Saradnja Fondacije “Iskorak” sa PSD “Ljuba Nešič”, nastavljena je renoviranjem izletničkih klupa i stolova na Kraljevici.

Dotrajale klupe i stolovi, zamenjeni su novim setovima, zahvaljujući kojima će ovo društvo ponovo moći da organizuje sastanke u prirodi, ali će i ostali Zaječarci koji se rekreiraju na Kraljevici moći da uhvate predah na njima i uživaju u prirodi.

Na juče održanom predstavljanju klupa i stolova, između ostalih, bili su prisutni članovi PSD “Ljuba Nešić” kao i predstavnici Fondacije “Iskorak”, koji su istakli odlučnost da nastave sa ulaganjem napora i sredstava, ne bi li, uz saglasnost gradske uprave, što pre počeli sa rekonstrukcijom “Rimskih stepenica”, nakon što su nedavno uz nesebičnu pomoč građana Zaječara, očistili zapuštene prilazne puteve, kao i same stepenice.

Iz Fondacije “Iskorak” su dodali da će nastaviti sa podržavanjem i pomaganjem ovakvih inicijativa, naročito onih koje se tiču očuvanja Kraljevice, kao jednog od najznačajnijih i najvrednijih prirodnih bogatstava Zaječara i okoline.

izvor: Radio Magnum, foto: PSD “Ljuba Nešić”