Obezbeđen kamp za posetioce 55. Gitarijade

I ove godine je obezbeđen boravak u kampu za zainteresovane posetioce 55. zaječarske Gitarijade, saopštavaju organizatori.

Organizatori Odred izviđača „Đorđe Simeonović“ iz Zaječara, Turistička organizacija grada Zaječara i JKP „Timok održavanje’’ pozivali su sve kampere da im se pridruže od srede, 24. avgusta uveče do nedelje, 28. avgusta tokom trajanja 55. Gitarijade.

Kamp je, kao i do sada, besplatan, odnosno, prema rečima organizatora, simbolično će se naplaćivati samo kuvani obroci za one koji žele da jedu u organizaciji kampa.

Meni je domaćinski, pa će tako, 25. avgusta, na meniju biti juneći gulaš sa pečurkama i čorbast pasulj sa rebarcima, 26. avgusta, kupus sa tri vrste mesa i grašak sa mesom, dok će 27. avgusta, kamperi moći da probaju sarme i pasulj sa suvim mesom, koji će pripremati izviđači, poznati po vrhunskom umeću u pripremanju hrane.

„Potrebno je dakamperi ponesu svoje posude i pribor, a ko nije u mogućnosti dobiće plastične tanjire i plastične pribore za ručavanje“, poručuju organizatori.

Za boravak u kampu neophodno je prijaviti se na recepciji istog koja će biti na ulazu.

foto: fb 55. Gitarijada