Otvaranje Lidla u Zaječaru 1. oktobra

Kompanija Lidl Srbija otvoriće svoju prvu prodavnicu u Zaječaru 1. oktobra u 8 sati ujutru u Čupićevoj ulici broj 10a.

Prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji na dan otvaranja nove prodavnice, svoje potrošače dočekaće sa slavljeničkim cenama i posebno odabranim asortimanom, najavljuju iz ove kompanije.

“Kvalitetom proizvoda i brigom o potrebama potrošača, potrudićemo se da i građanima Zaječara Lidl postane omiljeno mesto za kupovinu. Radujemo se što postajemo deo lokalne zajednice i što smo proširili tim za više od 25 kolega koji će raditi u ovoj prodavnici”, ističe Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija. Ona je dodala da kompanija brine o lokalnoj zajednici u kojoj posluje, pa je u skladu s tim podržala i rekonstrukciju Čupićeve ulice u kojoj se nalazi Lidl prodavnica.

Povodom otvaranja, a u znak podrške mamama i bebama, kompanija Lidl Srbija pripremila je posebno iznenađenje za bebe u Zaječaru – „Bebinu čarobnu kutiju“. Sve mame iz Zaječara, čije se bebe rode od 1. do 7. oktobra, u porodilištu Zdravstvenog centra Zaječar, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidlovih brendova.

Radno vreme prodavnica u Zaječaru biće od 8 do 22 sata svakog dana u nedelji.