Notice: Undefined index: avada-menu in /www/webvol10/hv/ckpibacrs5575nt/zajecarskahronika.rs/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/feature/JQueryBody.php on line 249

Notice: Undefined index: avada-header in /www/webvol10/hv/ckpibacrs5575nt/zajecarskahronika.rs/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/feature/JQueryBody.php on line 249

Viši Sud u Zaječaru osudio je nepravosnažno Z. T. (44) iz Zaječara i njegovu devojku A. S. (47) iz Zemuna na po 20 godina zatvora, zbog ubistva Slobodana Zdravkovica (76) koje se dogodilo krajem februara prošle godine u Pop Lukinoj ulici.

Nezvanično, Slobodan je pronađen sa vezanim rukama, dok su mu usta bila zalepljena selotejp trakom. Navodno, devojka A. S. je čuvala stražu dok je Z. T. preskočio ogradu, a potom ušao u kuću i tupim predmetom više puta udario Slobodana koji se tada onesvestio. Nakon što je žrtva pretučena na smrt Z.T. je pobegao zajedno sa svojom devojkom.

Tom prilikom iz kuće su odneti lap top i zlatni lanac sa priveskom.

Ubica je brzo uhapšen jer je policija pregledala snimak video kamera, spazila automobil osumnjičenog kako prolazi pored kuće žrtve.