Podrška Crvene Zvezde novoformiranom majdanpečkom „Rudaru“

Ulaganjem u omladinski pogon, već godinama Fudbalski klub „Crvena Zvezda“ uspostavlja saradnju sa školama fudbala širom i van granica Srbije i na taj način otkriva nove talente koji će jednog dana biti budućnost ovog kluba.

Upravo sa tim ciljem, u sedištu FK „Crvena Zvezda“ potpisan je ugovor sa novoformiranim majdanpečkim „Rudarom“ koji se na ovaj način pridružio velikoj porodici crveno – belih.

„Nakon potpisivanja ugovora, koji je za naš klub značio veliku čast, vrata jedne od najboljih omladinskih škola fudbala, koja je do sada, pod svoje okrilje primila 82 škole fudbala iz Srbije i okruženja, biće otvorena za napredovanje mladih fudbalskih talenata. Osim za njih, i za naše trenere to će značiti sticanje dragocenih iskustava“, kaže Nikola Matić, predsednik Sportskog fudbalskog udruženja „Rudar“ Majdanpek.

Trenutno, oko 80 dečaka trenira na stadionu pod Staricom, gde je pre mnogo godina prve fudbalske korake načinio i proslavljeni Dejan Petković Rambo, čiji je veliki talenat među prvim prepoznala upravo „Crvena Zvezda“.

izvor: RTV Bor. foto: FK Crvena zvezda