Prednosti studiranja u Zaječaru

Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru organizovan je Dan otvorenih vrata.

Zaječarskim maturantima predstavljeni su studijski programi i uslovi studiranja, slušaonice, kompjuterska laboratorija, biblioteka, skriptarnica, studentski klub.

Dеkan Fakultеta za menadžment prof. dr Dragan Mihajlović osim mogućnosti studiranja u svom gardu, što predstavlja veliku finansijsku olakšicu za roditelje i studente, naveo je i druge prednosti.

Ovo je potpuno akreditovan fakultet, kao i svaki državni, znate da ne postoji komsiija za akreditaciju privatnih, niti komisija za državne, svi prolaze kroz ista vrata. Takođe, imamo tri atraktivna programa, pored menadžmenta i biznisa, od pre nekoliko godina imamo i ekonomiju, ali i prava. Ono što želim da najavim je da ćemo od septembra, oktobra imati poslovnu informatiku. Bliže ovde nema nigde nešto što se odnosi na poslovnu informatiku. Nudimo i daljinsko studiranje, odnosno online studiranje. Školarina je najniža na Balkanu, a ovde imaju kvalitetnu nastavu, profesore, kabinete, biblioteke, sve ono što prati jednu visokoškolsku ustanovu,

istakao je Mihajlović.

U sedištu Fakulteta za menadžment u Zaječaru upisne kvote su:

  • Osnovne akademske studije Biznis i menadžment – 50 studenata
  • Osnovne akademske studije Biznis i menadžment – studije na daljinu – 15 studenata

Stručni naziv: diplomirani menadžer (240 ESPB)

  • Osnovne akademske studije Ekonomija – 50 studenata
  • Osnovne akademske studije Ekonomija – studije na daljinu – 15 studenata
  • Stručni naziv: diplomirani ekonomista (240 ESPB)

Osnovne strukovne studije:

  • Biznis i menadžment – 50 studenata

Stručni naziv: strukovni menadžer (180 ESPB)

Prvi upisni rok na Fakultetu za menažment u Zaječaru je od 8. do 19. jula.

Školarina za prvu godinu studija na Fakultetu za menadžment je 50.000 dinara, a za one koji se prijave odmah na studije, druga i četvrta godina studija su besplatne. U suprotnom, druga, treća i četvrta godina studija koštaju 100.000 dinara, a školarina se može plaćati u 12 jednakih mesečnih rata.