Predsednik knjaževačke opštine ponovo Milan Đokić

Milan Đokić izabran je danas na sednici Skupštine opštine Knjaževac ponovo za predsednika opštine. On je danas, pred novi četvorogodišnji mandat između ostalog istakao da su pred Knjaževcem tri osnovna stuba daljeg ekonomskog razvoja. To su poljoprivreda, turizam, mala i srednja preduzeća.

Govoreći o agraru rekao je da je proteklih godina stvorena sirovinska baza a da će ubuduće akcenat biti na preradi poljoprivrednih proizvoda. Kada je reč o turizmu, naveo je da će biti nastavljen investicioni ciklus na Staroj Planini i završen kompleks na Banjici.

Đokić je tekođe reako da je završena kompletna dokumentacija za bescarinsku zonu u Knjaževcu i pored ostalog najavio niz infrastrukturnih radova u narednom periodu.

Za njegovog zamenika danas je izabran Branislav Josifović koji je i do sada bio na ovoj funkciji a odbornici su izglasali sedmočlano opštinsko veće, koje osim Đokića i Josifović čine Dejan Milutinović, Miloš Nikolić, Siniša Nikolić, Miodrag Kosovac, Radomir Veljković i Aljoša Simić i Ljubiša Nikić.

Đokić, rođen 1972. godine u Knjaževcu  magistar je fizičke kulture i na funkciji predsednika ove timočke opštine je od 2012. godine.

izvor: Za media