Radionica o dropšipingu – biznis modelu na internetu

TOC i Prostor za POMAK organizuju u četvrtak radionicu o dropšipingu, novom biznis modelu na internetu, odnosno o trgovini i zaradi putem Interneta.

Radionicu će održati Miloš Vasić, dropšiper i dugogodišnji preduzetnik.

Radionica je koncipirana tako da se sastoji iz dva dela. U prvom delu Miloš će prezentovati dropšiping biznis, sve njegove prednosti i mane kao i korisne savete koji će mnogo značiti svakome ko ulazi u ovaj trenutno najpopularniji onlajn biznis model.

U drugom delu radiće se praktično, što znači da će Miloš na uživo primeru napraviti shopify prodavnicu i pokazati nam kako na najbolji i najlakši način možemo da započnemo dropšiping biznis.

Učesnici radionice saznaće kako se otvara prodavnica, kako se biraju proizvodi za dropšiping, kako se ti proizvodi importuju i kako da se kompletira ceo šop kako bi bio spreman za pokretanje.

Pored toga, biće i reči o facebook oglašavanju, metodama, najpopularnijim nišama (oblastima) za dropšiping i koji su to najbolji platni procesori koji se koriste za primanje novca.

Radionicu organizuje Timočki Omladinski Centar u okviru projekata Think outside the box, koji je podržala Ambasada SAD u Srbiji.

Početak je u 16 sati.