Radost za mlade iz “Oblutka”

Deci i mladima iz Ustanove “Oblutak” otvaranje Capitol parka donelo je mnogo radosti, nagrada i donacija i označilo početak saradnje.

Za učestvovanje na likovnom konkursu, CP je korisnike “Oblutka” nagradio zvučnicima sa mikrofonom, dok im je “Intersport” donirao lopte.

U okviru akcije “Donatorski sat za Oblutak” DM drogerija je sav promet naplaćen na dan otvaranja od 18 do 19 sati donirala ovoh ustanovi. Akciju je podržao veliki broj građana, tako da je prikupljeno 150.000 dinara.

Odlučili smo se da sredstva utrošimo za odlazak na izlet u junu. Iz dosadašnjeg iskustva znamo da je to nešto čemu se deca najviše raduju, ta neopisiva radost putovanja i druženja. Već sam odlazak i povratak našoj deci iz Oblutka omogućava doživljaj putovanja, stiču predstavu prostranstva, vremenske udaljenosti i upoznaju nove predele. Ovakvi organizovanim aktivnostima oni će se osvežiti, opustiti, osećati se vedrijim, a vremenom i sigurnijim,

rekla je direktorka “Oblutka” Ana Petković, zahvalivši se svima koji su podržali humanitarnu akciju, a posebno DM drogeriji.

Ček na 150.000 dinara uručio je regionalni menadžer prodaje Vensan Erbez.

foto: fb