RARIS: Poziv preduzetnicima za učešće u projektu GO DIGITAL!

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije raspisala je javni poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća iz Zaječarskog i Borskog okruga za učešće u projektu GO DIGITAL!

RARIS i projekat GO DIGITAL! će pomoći biznisima u istočnoj Srbiji koja posluju u turizmu i povezanim sektorima da se suoče sa izazovom koji donosi digitalizacija pružajući im konkretnu podršku.

Odabrani preduzetnici i preduzeća će dobiti besplatno:
• Obuku koja će im pomoći da otpočnu sa uvođenjem digitalizacije u sopstveni biznis. Na obukama će se obraditi teme kao što su: Pretraga subvencija i drugih izvora finansiranja, Elektronski servisi, Pretraga potencijalnih poslovnih partnera, E-poslovanje itd.
• Konkretnu pomoć za podizanje vidljivosti na najvažnijim turističkim platformama kao i za pripremu i realizaciju digitalne marketing kampanje. Na praktičnim radionicama ćemo vam pomoći da napravite marketing plan, da postavite vaš biznis na Google Maps, da otvorite ili unapredite stranicu na Facebooku ili Instagramu, da se predstavite na Bookingu, TripAdvisoru ili nekoj drugoj turistički relevantnoj digitalnoj platformi.
• Logo firme, proizvoda ili usluge; vizuale za kampanje na društvenim mrežama; promo spot; kampanju na internetu.

Obuke i praktične radionice će se organizovati u periodu mart – april.

Prijava na sledećem linku.