Sajam zapošljavanja u Knjaževcu 21. marta

Filijala Zaječar Nacionalne službe za zapošljavanje i ispostava Knjaževac, organizuju Sajam zapošljavanja, u ponedeljak, 21. marta, u Domu kulture u Knjaževcu.

Svoje učešće na sajmu do sada je potvrdilo petanestak poslodavaca sa ponudom od preko pedest radnih mesta. Među kompanijama koje će se predstaviti su: Giuseppe Leva Knjaževac, Kids beba Beograd, Kran ing, Džervin, MDS SZR Knjaževac, Mobi furniture, SP Resort, Kalna, Podrum Džervin 1927, BK Beby Knjaževac…

Među obrazovnim profilima potrebnim poslodavcima za ponuđena radna mesta su: šivači tekstila, bravari, monteri, zavarivači, viljuškaristi, radnici iz prehrambene struke, operateri na CNC mašini, obrađivači drveta, inženjeri u drvnoj industriji, konobari, kuvari, recepcioneri, spremačice, higijeničari, hemijski tehničari, vozači i mnogi drugi.

Radi evidentiranja učešća na sajmu i dodatnog informisanja, tražioci zaposlenja mogu da se obrate svom savetniku za zapošljavanje, a poželjno je da sa sobom na sajam ponesu radnu biografiju (CV) kako bi mogli da konkurišu za zaposlenje. U popunjavanju CV-a nezaposlenima će biti prižena pomoć na štandu NSZ.

Otvaranje sajma je u 11 sati.