Sajamski dani u “Kaligrafu”

Zbog epidemiološke situacije otkazan je Međunarodni sajam knjiga, ali ljubitelji književnosti neće biti uskraćeni za mogućnost da kupe knjige sa sajamskim popustima jer u knjižari “Kaligraf” 15. oktobra počinju Sajamski dani.

Iako Sajam knjiga u obliku koji smo svi obožavali ni ove godine nije moguć zbog pandemije, to ne znači da je prestala potreba za čitanjem, niti da se ugasila ljubav prema knjigama. Zato izdavači i knjižare idu “na noge” čitaocima, odnosno kupcima. U narednih 15 dana popust na celokupan asortiman koji imamo u knjižari biće od 10 do 40 posto, a na skoro 300 Laguninih naslova čak i do 80 procenata. Naše radno vreme je od 9 do 17 sati, a u ponudi imamo preko 25 000 naslova gotovo svih srpskih izdavača. Sajamske dane obeležiće i posebni žanrovski dani tokom kojih će kupci knjiga određenog žanra u izdanju Lagune na poklon dobiti vaučer za mesečnu pretplatu na Eden Books, uz mogućnost da kodove iskoriste do 30. novembra.

objašnjava Irena Jović Stanojević, vlasnica knjižare.

Kako se navodi na sajtu “Lagune” tokom Sajamskih dana predviđeni su sledeći popusti:

  • Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige drugih izdavača i strane knjige 10%
  • Za kupovinu 3 – 5 knjiga odobrava se dodatnih 15%, a za 6 ili više naslova dodatnih 20% popusta
  • Gift program biće snižen za 15%

Takođe, tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 dinara i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na njihovim sajtovima.