Snimanje nastavka ”Južnog vetra” u julu u Knjaževcu

Nastavak filma i nove epizode televizijske serije ”Južni vetar” biće snimani u Knjaževcu, otkrili su za Knjaževacinfo protagonisti ove kriminalističke priče, koje je ugostio predsednik knjaževačke opštine Milan Đokić.

Uz lik Petra Maraša koji je sjajno doneo Miloša Biković, njegovog večitog saborca Baću, jednog od najvoljenijih junaka ”Južnog vetra”, tumači Miodrag Radonjić. On se potpisuje i kao producent ovog velikog projekta.

”Želja autorskog tima bila je da promenimo vizuelni identitet filma. Bila je to urbana, gradska priča, a sada je selimo van grada. Želja nam je bila da snimamo u knjaževačkom okrugu, zato što ovde imate predivne lokacije, koje će filmu dati dodatni kvalitet”, kazao je Radonjić.

Potera i otmica čine okosnicu priče nastavka ”Južnog vetra”. Toliko je Radonjić želeo da otkrije radoznalim gledaocima.

”U filmu ćemo imati jednu jaku triler liniju. Publika će, zajedno sa junacima, juriti ka kraju filma da vidi šta će da se desi. U pitanju je potera i otmica, to mogu da kažem.”

Ekipu filma i serije činiće dobro uigrani glumci, uz pojačanja i sa srpske i sa bugarske strane. Snimanje 22. jula počinje u Beogradu, a onda se filmski set seli u Knjaževac, gde će snimanje trajati tri nedelje.

foto: fb Opština Knjaževac, preuzeto: Knjaževac.info