Socijalisti prikupljaju potpise za podršku izbornoj listi

U Gradskom odboru Socijalističke partije Srbije u Zaječaru danas je počelo prikljupljanje potpisa podrške koalicionoj listi SPS – Jedinstvena Srbija.

Socijalisti otkrivaju da se na izbornoj listi nalazi čak sedam predstavnika iz Timočke Krajine, tako da su realna očekivanja da ovaj deo Srbije ima svog narodnog poslanika u Skupštini Srbije, koji bi zastupao interese građana oba timočka okruga.

Zajedničkim snagama, sa susednim opštinama i gradovima, a po ideji Socijalističke partije Srbije, nastojimo da bar jedan od naših kandidata bude u prvih 40 na listi, kako bi se u Skupštini Srbije čuo i naš glas, objašnjava dr Mirko Nikolić, predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije.

U stranci očekuju da potreban broj potpisa prikupe do kraja dana i predaju svoju izbornu listu Republičkoj izbornoj komisiji. Nakon njenog proglašenja, zaječarski socijalisti sa koalicionim partnerima predstaviće svoje kandidate za poslanike, a kako “Zaječarska hronika” saznaje na listi su dva kandidata iz Zaječara.