Srećna 2022. godina!

Žitelji Zaječara su novu 2022. godinu dočekali na gradskom trgu uz hitove svog sugrađanina pop pevača Željka Vasića. Dok je u ponoć raskošan vatromet obasjao nebo nad gradom, Zaječarci su jedni drugima poželeli dug život, dobro zdravlje i veći standard.

Prelaz iz stare u Novu godinu u Zaječaru je obeležio bogat vatromet koji pruža nadu da dani koji dolaze donose ostvarenje svih snova i bolju budućnost. Takve su i želje Zaječaraca koji su najluđu noć proveli na centralnom gradskom trgu.

Preovladava želja da pandemija ostane iza nas i da u 2022. godini svi budemo zdravi. To je u novogodišnjoj čestitki poželeo i Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara.

Srećna vam nova 2022. godina! Da svi u njoj budemo zdravi, da više ne moramo da se zlopatimo sa ovim maskama, ali vas zato molim, izdržimo još malo, budimo hrabri, budimo ponosni, ali budimo i odgovorni.

Nadam se da će 2022. biti godina u kojoj će svi oni koji žele da rade moći da rade. Zato vam želim i zdravlje i da počnemo da radimo kako bi Zaječar ponovo bio mežu tri najjača grada u zemlji,

poručio je gradonačelnik sa zaječarskog trga.

 

Gradonačelnik Ničić i Željko Vasić su nazdravilo Novoj godini i Zaječarcima.

Susret zaječarske publike i popularnog pevača, rođenog Zaječarca Željka Vasića uvek je pun emocija. Tako je bilo u najluđoj noći. Vasić kaže da zbog korone dve godine nije bilo koncerata, da se uželeo publike, ali i svog grada i prijatelja.

U Novoj godini želim svima zdravlje i sreću. Mislim da smo te dve stvari malo zaboravili, niti znamo šta je prava sreća, niti pravo zdravlje. Eto prilike da to naučimo. Poželeo bih svima da budu srećni, kako moja pesma kaže “Ne gubi veru u ljude”, sa onim što imamo i da spoznamo pravu sreću i ljubav.

Organizovanog dočeka bilo je u tek nekoliko lokala u gradu, tako da je najveći broj Zaječaraca Novu godinu dočekao u krugu porodice.