Svirke iz dana u dan: Večeras “Vesko i kuriri”, sutra “Dža ili bu”, u nedelju Milica&Mihailo

U Omladinskom centru u Zaječaru večeras će nastupati jedan od najpopularnijih klupskih bendova „Vesko i Kuriri“, sastav koji dolazi iz Pirota i postoji od 2004. godine.
Zvuk ove muzičke grupe u osnovi je alternativni rok, a kada su u pitanju obrade koje vole da sviraju, na repertoaru su numere izvodjača u rasponu od „Mejsi Grej“ i „Moloko“ pa do hitova sastava „Ramštajn“. Početak koncerta je u 22 sata.

Već u subotu, u Zaječar stižu “Dža ili bu” . Tri decenije rada proslavili su na talasu koji je pokrenut pesmom “Diktatore” 2016. godine. Novi album najavili su singlom “Ja se smejem”a u okviru svoje novogodišnje turneje po Srbiji, promovisaće ga i u Omladinskom centru.

Milica i Mihailo, foto: Scena bar
                                                        Milica i Mihailo, foto: Scena bar

Nedelja je rezervisana za gimnazijski duo M&M (Milica i Mihailo), koji će ovoga puta biti pojačan Vladimirom Petkovićem Zigijem na perkusijama.

Na Badnje veče sledi sada već tradicionalni praznični koncert Vacuum-a sa nekim od svojih prijatelja. Ovaj put ugostiće knjaževački boulder drop moonshine blues sastav Two-stroke engine.

Inače, koncertnu novu godinu u Omladinskom centru prvojanuarskim koncertom otvorio je zaječarski Madicine.