TO Knjaževac nagrada na Sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

Na 12. Međunarodnog sajma turizma i seoskog turizma 2021. u Kragujevcu, TO Knjaževac osvojila je III nagradu za najbolji izlagački prostor.

Naime, u susret novoj sezoni na krovu Srbije, udruženim snagama sa TO Pirot knjaževčki turistički radnici promovisali su lepote, zanimljivosti i smeštajne kapacitete na Staroj planini.

Na sajmu se predstavilo više od 50 izlagača iz cele Srbije. Turističku ponudu na sajmu promovisale su lokalne turističke organizacije Srbije,Crne Gore i Bosne i Hercegovine, banjska lečilišta i turističke agencije koje će omogućiti posetiocima da iz bogate ponude izaberu putovanja prema svojim afinitetima kao i aranžmane za predstojeću zimsku sezonu.

U okviru sajma organizovan je i Sajam zimnice, kao i “Šumadijska čajanka sa gradonačelnikom grada Kragujevca“ – tradicionalno takmičenje u pripremanju kuvane rakije.

Organizatori ove manifestacije su „Šumadija sajam” i Gradska turistička organizacija „Kragujevac”, a pokrovitelji Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i grad Kragujevac.

foto: Šumadija sajam