TOC: Poziv za učešće u programu POMAK transformer

Timočki Omladinski Centar raspisao je poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća iz Zaječarskog i Borskog okruga za učešće u programu POMAK transformer.

Cilj programa je da odabrani preduzetnici dobiju znanja koja će im pomoći u boljem i uspešnijem poslovanju, ali i da pored toga dobiju priliku da u radu sa ekspertima dobiju paket usluga u ukupnoj vrednosti od 3500 evra za svako preduzeće, i to besplatno.

Obuka će obuhvatiti niz treninga na teme: prodaja i unapređenje iskustva korisnika/kupaca, digitalni marketing, vizuelni identitet, odgovorno poslovanje – cirkularna ekonomija, računovodstveno i finansijsko unapređenje, predstavljanje programa finansijske podrške, lean i agilna metodologija poslovanja i design thinking. Treninzi će se odžavati svakog vikenda počev od 1. februara 2020. do 21. marta 2020. godine.
Teme koje će biti obuhvaćene obukom su veoma važne u procesu digitalne transformacije poslovanja, koja je neophodan parametar da bi se osigurala konkuretnost i finansijski napredak jednog preduzeća.

Preduzetnici i mikro, mala i srednja preduzeća koji budu uspešno završili svih osam treninga u okviru obuke, imaće mogućnost da se kvalifikuju za Program mentorstva u trajanju od 6 mesec, od aprila do oktobra 2020. godine. Ovaj program mentorstva će pružiti veliki broj pogodnosti za odabrane preduzetnike:
– Rad sa mentorom na razvoju proizvoda i usluga
– Izrada grafičke knjige standarda
– Profesionalne fotografije proizvoda/usluga
– Produkciju promotivnog videa
– Izradu sajta
– Izradu marketing plana
– Plan društveno odgovornog poslovanja kroz primenu cirkularne ekonomije

Konkurs je otvoren za sve preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća, a prednost u odabiru kandidata će imati početnici u poslovanju koji posluju ne duže od 3 godine, žene preduzetnice ili mikro, mala i srednja preduzeća u kojima žene čine više od 50% zaposlenih.

Rok za prijavu na program obuke je do 10. januara 2020. godine.

Projekat POMAK transformer realizuje Timočki Omladinski Centar u partnerstvu sa Dizajn inkubatorom Nova Iskra, a finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO.

foto:ilustracija/europa.rs