Notice: Undefined index: avada-menu in /www/webvol10/hv/ckpibacrs5575nt/zajecarskahronika.rs/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/feature/JQueryBody.php on line 249

Notice: Undefined index: avada-header in /www/webvol10/hv/ckpibacrs5575nt/zajecarskahronika.rs/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/feature/JQueryBody.php on line 249

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas u 8 i 50 dogodila na putu Zaječar – Negotin, na skretanju kod sela Salaš jedna osoba izgubila je život. Sudarili su se automobili golf, zaječarskih registarskih oznaka i Audi A 4 sa borskim tablicama. Starija ženska osoba koja je bila na mestu suvozača u golfu preminula je na licu mesta. Kako bi njeno telo izvukli i slupanog automobila, angažovani su vatrogasci. Kako nezvanično saznajemo, žena je iz Jabukovca.

Oba vozača prevezena su u Zdravstveni centar Zaječar. Prema rečima lekara, jedan muškarac je teže povređen a drugi vozač je sa lakšim telesnim povredama i nisu životno ugroženi.

Uviđaj vrši nadležno lice iz Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru nakon čega će se znati uzrok ove saobraćajne nesreće.