Notice: Undefined index: avada-menu in /www/webvol10/hv/ckpibacrs5575nt/zajecarskahronika.rs/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/feature/JQueryBody.php on line 249

Notice: Undefined index: avada-header in /www/webvol10/hv/ckpibacrs5575nt/zajecarskahronika.rs/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/feature/JQueryBody.php on line 249

U ataru sela Borovca u blizini magistranlnog puta Zaječar-Knjaževac pronađeno je beživotno telo šezdesetpgodišnjeg S.S. iz Zaječara. Policija je brzom intervencijom privela osumnjičenog za ubistvo, B.R. iz Zaječara. Motiv ubistva za sada nije poznat.

Potraga za Zaječarcem S.S, čiji je nestanak prijavljen 1. septembra, završila se tragično, kada je u ataru zaječarskog sela Borovca u četvrtak uveče pronađeno njegovo beživotno telo.Osim forenzičara i istražnog sudije, uviđaju su prisustvovali javni tužilac i načelnik PU Zaječar.

U blizini mesta gde je pronađeno telo S.S. meštani beru kukuruz. Kako kažu, ništa nisu čuli ni videli.

Policija za ubistvo sumnjiči B.R. iz Zaječara starog 38 godina, kojem je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Daljom istragom biče utvrđen motiv zločina.