Učenice Gimnazije plasirale se na Balkansko prvenstvo u Poslovnom izazovu

Ekipa zaječarske Gimnazije koju su činile: Đurđa Vidanović (IV4), Petra Stojiljković (III3), Petra Stavrov (III3), Jovana Zlatkov (III3) i Petra Milović (IV4) učestvovala je na finalnom takmičenju „Poslovni izazov“ koje je organizovalo Dostignuće mladih u Srbiji. Čak tri članice zaječarskog tima postigle su izvanredne rezultate.

Naime, one su tokom dva dana imale prilike da rade u timovima pred kojima se našao zadatak kako prilagoditi stare zanate novom Metaverzumu. Učenice zaječarske Gimnazije, prema propozicijama, nisu bile u istom timu već su se takmičile u različitim, zajedno sa vršnjacima iz Niša, Beograda, Trstenika i drugih gradova.

Postignut je neverovatan rezultat, čak tri članice zaječarskog tima se našle na pobedničkom postolju: Petra Stavrov osvojila je prvo mesto, Petra Stojiljković treće mesto, dok je Đurđa Vidanović osvojila četvrto.

„Čestitamo im na ovom neverovatnom uspehu i želimo im puno sreće na Balkanskom prvenstvu koje će se držati u Sarajevu ove godine“, kažu u zaječarskoj Gimnaziji.