Uručene diplome na Fakultetu za menadžment

Na prigodnoj svečanosti na Fakultetu za menadžment u Zaječaru uručene su diplome svršenim studentima ove visokoškolske ustanove. Diplome je dobilo stotinak diplomiranih studenata i doktoranata.

Uspešnu karijeru poželeo im je novi rektor Megatrend univerziteta profesor doktor Miodrag Jevtić.

Ono što ih sada očekuje je da se angažuju, da usvojena znanja, da sve ono što su u prethodnom periodu bili u prilici da na ovom eminentnom fakultetu nauče u okviru Megatrend univerziteta, to na neki način i implementiraju u svojoj profesionalnoj karijeri. Inače, imam lepe informacije i dobra saznanja o Fakuletetu za menadžment u Zaječaru, podržavam ga u svojim naporima, da bude u društvenom smislu veoma afirmativan i koristan, ne samo za grad Zaječar, već i za čitav region,

rekao je profesor Jevtić.

Dekan Fakulteta za menadžment, profesor doktor Dragan Mihajlović kaže da će i ubuduće diplome biti dodeljivane dva puta godišnje, a da se za nove generacije studenata planiraju brojne novine i pogodnosti.

Fakultet za menažment je sada u postupku akreditacije poslovne informatike na strukovnom programu, već godinu dana čekamo akreditaciju, a u pripremi su i akreditacije dve visokoškloske jedinice, jedna u Kragujevcu, druga u Nišu, čime ćemo zaokružiti da imamo tri visokoškolske jedinice sa fakultetom u Zaječaru,

istakao je Mihajlović.

Svi današnji diplomci dobili su vaučer kojim mogu ostvariti popust od 10% za upis na master studije na bilo kom fakultetu Megatrend univerziteta.

Za studente su druga i četvrta godina studija besplatne.