Uručeni indeksi brucošima

Svečanim uručenjem indeksa 22. generaciji brucoša na Fakultetu za menadžment u Zaječaru počela je nova akademska godina.

Studente je prigornim rečima pozdravio dekan profesor dr Dragan Mihajlović.

Prethodna generacija je bila jedna od uspešnijih generacija sa prosekom preko 8 i dužinom studiranja od četiri i po godine. Nadam se da ćete vi biti još uspešniji i od srca vam to želim. Osim uspeha u studiranju, želim vam da se dokažete i u radu studenstkog parlamenta, u društvenim obavezama i da budete najbolji promoteri našeg i vašeg Fakulteta, kao i svih akreditovanih studijskih programa, a to su: osnovne strukovne studije menadžmenta i biznisa, osnovne akademske studije ekonomije, osnovne akademske studije biznisa i menadžmenta-daljinsko studiranje, osnovne akademske studije ekonomije, takođe na daljinu, master akademske studije ekonomije, doktorske akademske studije menadžmenta prirodnih resursa. Trenutno smo u postupku akreditacije strukovnog programa osnovi informatike,

rekao je Mihajlović.

Predavanja za 60 studenata prve godine počinju sutra, dok će se narednog ponedeljka u klupe vratiti i studenti starijih godina.

Svečanosti na fakultetu na Kraljevici, osim studenata i profesora, prisustvovale su brojne zvanice iz javnog života grada.