Za javne radove u opštini Majdanpek 19,5 miliona dinara

Javni radovi u 2023. godini u opštini Majdanpek biće finansirani sa 19,5 miliona dinara iz opštinskog budžeta. Odobreno je pet programa u čijoj realizaciji će biti angažovano 26 lica, prenosi list “Danas”,

Kao i prethodne i ove godine javne radove će realizovati opštinska javna i komunalna preduzeća kroz pet programa koja je odobrilo Opštinsko veće.

Po sedam radnika biće angažovano na dva programa: čišćenje i održavanje Donjeg Milanovca i okolnih naselja JKP “Donji Milanovac” i Čišćenje i održavanje prihvatilišta za pse JP za stambene usluge Majdanpek.

Ovim preduzećima odobreno je po 5,533 miliona dinara za javni rad koji će trajati 12 meseci.
JP za građevinsko zemljište i puteve Majdanpek i JP Vodovod Majdanpek kroz javne radove uposliće po pet radnika, takođe na 12 meseci, koji će biti angažovani na održavanju površina javne namene i javnih zelenih površina i održavanju, obnavljanju i uređenju javne komunalne infrastrukture u Majdanpeku.

Za ova dva javna rada opredeljeno je po 3,95 miliona dinara.

Majdanpečkom “Vodovodu” odobren je i četvoromesečni javni rad vezan za uređenje komunalne infrastrukture u Majdanpeku gde će raditi dva radnika.

preuzeto: danas.rs