Zaječarsko pozorište: Premijera komada “Idem u lov” i dva koncerta

Na sceni zaječarskog pozorišta u sredu će premijerno biti izvedena komedija „Monsieur Chasse ili Idemo u lov” u adaptaciji i režiji Spasoja Ž. Milovanovića, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Predstava se na univerzalan način bavi muško-ženskim odnosima, toliko da može da se postavi i kod nas i na drugoj strani planete i svuda će biti aktuelna.Ovaj vodviljski žanr ima svoja pravila, ali smo radom sa rediteljem Spasojem Ž. Milovanovićem napravili miks žanrova tako da će predstava biti laka u formi ali ne i u sadržaju. Originalan tekst je dosta adaptiran od strane reditelja i na komičan način će zabaviti publiku.Mislimo da će publika uživati u predstavi kakva nije skoro viđena u Zaječaru s obzirom na autentičnost koju je Spasoje Ž. Milovanović doneo i inkorporirao u ono što su glumci našeg pozorišta izveli do kraja,

istakao je na pres-konferenciji Miloš Đuričić, umetnički rukovodilac zaječarskog teatra.

Igraju: Vujadin Milošević, Ana Bretšnajder, Miloš Đuričić, Jelena Rajić, Gabrijel Bećarević, Predrag Grbić, Sanja Nedeljković, Branislav Mijatović i Miloš Tanasković.

Premijera je u sredu od 20 sati, a cena ulaznice je 250 dinara.

U današnjem susretu sa novinarima najavljena su i dva koncerta povodom Dana žena.

Niški sastav „Lutajuća srca“ održaće koncert pod nazivom „Damama na dar“ 5. marta od 20 sati ,uz simboličnu cenu ulaznice od 100 dinara.

Gradsko pevačko društvo „Stevan Mokranjac“ održaće koncert 10. marta pod nazivom „Ljubavi, neka bude volja tvoja“. Početak je takođe u 20 sati, a ulaz će biti besplatan, uz karte koje će se preuzimati na blagajni pozorišta.