Gradski bazen počinje da radi 1. jula uz pojačane mere zaštite

U cilju prevencije širenja korona virusa, rukovodstvo JKP „Timok održavanje“, u dogovoru sa nadležnim službama, donelo je odluku da se broj posetilaca na gradskom bazenu u Zaječaru, koji počinje sa radom u sredu, 1. jula, ograniči na 500. Takođe, svaki posetilac će, pre ulaska u bazen, proći dezinfekcionu barijeru i dobiti flajer sa detaljnim uputstvima o pravilniku rada gradskog bazena.

Obaveza posetilaca je da se striktno pridržavaju socijalne distance od metar i po, a ova mera se jedino ne odnosi na roditelje ili staraoce sa maloletnom decom.

Takođe, Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“, kao društveno-odgovorno preduzeće, preduzeće sve higijenske mere koje se odnose na dezinfekciju bazena, posebno ležaljki, dok će proveru ispravnosti vode, Zavod za javno zdravlje „Timok“ vršiti jednom u nedelju dana, a ne u deset, kako je ranije bilo predviđeno.

Iz JКP „Timok održavanje“ apeluju na građane koji planiraju da tokom vrelih letnjih dana posete gradski bazen, da se pridržavaju propisanih mera, jer će u suprotnom biti udaljeni sa bazena.
Radno vreme bazena je svakog dana od 11 do 19 sati.

foto: JKP Timok održavanje