Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić i sestričina Dragana, čija su tela pronađena u petak oko 14 sati na porodičnom salašu kod Jabukovca, hladnokrvno su likvidirani hicima u glavu, pokazali su preliminarni rezultati obdukcije koje nezvanično saznaje “Blic”.

Raja Kazimirović, čije je telo pronađeno na traktoru, ubijen je sa pet metaka. On je upucan četiri puta u grudni koš i trbušnu duplju, a onda mu je brutalni egzekutor ispalio poslednji, peti, hitac u glavu.

Njegova majka, Dragica (93), i sestričina Dragana, čija su tela pronađena pored šupe ubijene su sa po dva metka pravo u glavu.
I Ljubinka, Rajina sestra, čije je telo pronađeno ispred kuće, likvidirana je jednim hicem u predelu usana.

Direktor policije Vladimira Rebić rekao je za RTS da policija intenzivno radi na otkrivanju jednog ili više počinilaca ubistva.

“U ovom trenutku nismo sigurni ni kada se ubistvo desilo, zato što je to selo koje je zabačeno od glavnih puteva”, rekao je Rebić.

Prema njegovim rečima, procena je da su gotovo dva dana prošla od ubistva do trenutka kada ih je slučajni prolaznik pronašao.

izvor: Blic